Не просто парти,

а стратегия за парти!

Да – това е нашето мото, защото ние сме Фън Таг. Парти агенцията, която ще бъде Вашия верен помощник в организирането на всяко мероприятие.

ЩЕ СЕ ПОГИЖИМ ЗА

ОРГАНИЗАЦИЯТА

Здравейте, ние сме агенция ,,Фън Таг“ и ще ви отменим в организацията на всеки важен за Вас празник, така че да имате възможност да се насладите на всеки момент от събитието, без да изпитвате излишни притеснения.

Доброто настроение, желанията и комфорта на Вас и вашите гости стоят на първо място за нас, точно поради това пред нас няма препятствия и граници, които да попречат да изживеете своя празник и всички емоции свързани с него, точно по начина, по който си го представяте.

ДОВЕРИЕТО КЪМ НАС

За нас доверието и удовлетвореността на всеки наш клиент е най-важния резултат и най-добрата оценка за работата ни, така че ако ни се доверите ние ще вложим цялата креативност,желание и опит на които сме способни. Освен тях във всеки един празник влагаме и частичка от нас, защото освен желание е нужен и дух, за да се получи магическия ефект на празненството.В наше лице ще откриете един любезен екип, който ще сбъдне и най-смелите Ви мечти. Мечти, които ще реализираме за Вас, за да изживеете най-съкровенните моменти с любимите си хора.

ЩЕ ОТГОВОРИМ НА

ВАШИТЕ ОЧАКВАНИЯ

Пъстроцветната палитра от нашите услуги ще отговори на Вашите очаквания. Ще изберем за Вас най-добрата обстановка в зависимост от предстоящото Ви събитие, ще се погрижим за украсата, която ще носи посланието на самото парти, ще подсигурим DJ с плейлиста по Ваше желание, и, разбира се фото и видеозаснемане, което ще запечата спомените от незабравимия ден.

ЩЕ СЕ СЪОБРАЗИМ С

ВАШИЯТ БЮДЖЕТ

В секция пакети може да избирате от нашите ценови предложения за различните видове партита, които предлагаме. За удобство на своите клиенти имаме и възможност да разработим индивидуална стратегия за вашия специален повод, която ще бъде изготвена само и единствено за Вас и съобразена с Вашия бюджет.

За тази цел е необходимо да се свържете с нас и да споделите Вашите предпочитания. Стъпките на работа, които следваме, ни спомагат за лекотата в избора на всеки елемент, който ще приложим за вашият повод.

От Вас се изисква само да ни се доверите и на празника да се насладите.

контакти с нас

Оставете всичко в ръцете на професионалистите.

Ние сме креативни и различни, ние сме Фън Таг, Ние ще Ви направим не само парти, а ще изготвим цяла стратегия за парти.

Приветстваме Ви с Добре дошли на нашия портал, който ще Ви предложи добро настроение и избор на разнообразие от увеселителни мероприятия.

Време е за парти! Нека купона започне сега…