ОРГАНИЗИРАНЕ НА

Рожденни дни и юбилеи

Предстои ви Рожден ден или имате желание да изненадате любимия човек за неговата годишнина. Ако се чудите как да направите този ден незабравим за Вас или избран човек доверете се на Fun Tag. Ние ще се погрижим да изберем подходящо място, съобразено с Вашия повод. Украсата ще отговаря на избраната от Вас тематика. Ще се насладите на един ден съпроводен с много емоции под ръководството на екип от специалисти, които са отдадени на своята дейност. След консултация с нас ще подготвим Вашата стратегия за парти. От вас се изисква само да се свържете с нас и да ни се доверите. Вашият рожден ден или юбилей ще е Вашата непрочетена приказка – приказка, която ни ще напишем за Вас. Очакваме Ви.

направете запитване
ОРГАНИЗИРАНЕ НА

Сватбени тържества

Това е важна стъпка в живота на всеки човек. Това е момента, в който двама души решават да станат едно цяло – да бъдат семейство. И ето идва момента на притеснението. Как ще се случи събитието, дали няма да се пропусне нещо? Каква ще бъде украсата? И куп въпроси изникват в главите на бъдещите младоженци. Ето тук е мястото на нас. Оставете всичко на парти агенция Фън Таг. Споделете с нас Вашите предпочитания и очаквайте неочакваното. От Вас се иска само да ни имате пълно доверие и повярвайте, ние ще направим този ден незабравим за Вас мили младоженци. Ще изготвим за Вас индивидуална стратегия и ще се съобразим с Вашите изисквания. Когато имаме свобода и пълно доверие гласувано от Ваша страна – повярвайте – нещата се случват. Вие ще бъдете информирани за всяка наша стъпка, която ще извървим до постигането на пълно съвършенство. Съвършенството, което ще допринесе за този специален ден. Доверете ни се – ние знаем как да го направим.
направете запитване
ОРГАНИЗИРАНЕ НА

Ергенско и моминско парти

Този вид партита могат да се организират на различни места и по различни поводи. Може да изненадате любимия човек или да организирате последната вечер на бъдещата младоженка. Избора оставяме на Вас. А от нас може да получите цялостна организация на събитието, което искате да подготвим за Вас. Ще се насладите на щура вечер в компанията на красива дама за Вашето ергенско парти или ще поръчате еротичен танцьор за моминската вечер на вашата половинка или приятелка. Важно е да отбележим, че този тип партита трябва да се правят няколко дни преди сватбата, поради факта, че вечерта ще е забавна щура и продължителна.

И нека купона започне сега!

направете запитване
ОРГАНИЗИРАНЕ НА

Детски партита

Направете незабравим денят на Вашето дете. Представяме Ви разнообразни предложения, от които малчуганите ще бъдат впечатлени. Малките ще се радват на тематични партита, подкрепени с аниматори, които ще ги забавляват с часове под звуците на любима музика и игри. А тийнеджърите могат да прекарат рожденните си дни в луксозна лимозина или в модерна гейминг зала с интерактивни игри. Избора оставяме на Вас, а другото оставете на нас. Ще се погрижим изцяло за празничният ден на Вашето дете от самото начало, до самия финал, завършваш с грандиозно поднасяне на тортата и фойерверки.

Честит рожден ден мили деца!
Очакваме Ви.

направете запитване

ОРГАНИЗИРАНЕ НА

АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ

Последният ден от ученическите години завършва разбира се с Абитуриентския бал. Това е момента, в който всеки се появава в цялата си прелест и му предстоят незабравими празнични дни. Ние можем да се погрими за цялостната подготовка на Вашия празничен ден, като започнем с избора на красивата рокля или костюма, прическата, автомобила, който желаете да ви закара до мястото на купона. Доверете ни се – ние знаем как да го направим!

ОРГАНИЗИРАНЕ НА

ЧАСТНИ ПАРТИТА

Нашият екип има възможността да се погрижи за организирането на Вашето частно парти. Споделете с нас Вашите желания за частно парти и ние ще направим или осигурим всичко, което искате и имате нужда за да изкарате точно по начина, по който си го представяте. Ще се погрижим за мястото, украсата, доброто настроение, развлекателната програма дори за грима или фризурата на вас или вашите гости и разбира се вкусната храна и напитки.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА

ФИРМЕНИ ПАРТИТА

Този тип партита могат да се организират в различни заведения и дестинации. Ако имате колебания къде може да се организира Вашето фирмено парти – ние от Агенция Fun Tag сме насреща да се погрижим за един незабравим тиймбилдинг. На море или планина, всичко заедно ще решим това. Затова не се чудете, а на професионалистите се доверете. С Вас само настроението си вземете и на купона се насладете. Очакваме Ви!