Украса и декорация

Искате тематична украса за хавайско парти, много цветни балони за рождения ден на детето ви, елегантна украса за вашата сватба, красиви аксесоари за моминското парти, много цветя за Вашия юбилей или нещо специално по ваш проект - Ние можем всичко. Разбираме, че украсата е водеща за създаване на доброто настроение и се грижим тя да носи духа на избрания мотив, да създава положително първоначално впечатление и същевременно да не е прекалено натрапваща се, за да не се губи акцента на събитието.

Нашият екип от професионалисти винаги е на разположение да ви даде най – качествения съвет какво би подхождало най-много на вашето празненство.

ПРОФЕСИОНАЛНО ФОТО И

ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ

Предстои ви един незабравим ден, които искате да остави трайни следи в съзнанието Ви. Не само спомените, но и запечатаните кадри и видео ще Ви напомнят за празничният ден, които ще получите от нашите утвърдени колеги в сферата на фото и видео заснемането.

ЛУКСОЗНИ КОЛИ И ЛИМУЗИНИ

ПОД НАЕМ

Агенция Fun Tag предлага на своите клиенти луксозни коли и лимузини под наем. Свържете се с нас и споделете Вашите предпочитания, а ние ще Ви предложим най-подходящия автомобил за Вашия повод.

ОРГАНИЗИРАНЕ НА

КЕТЪРИНГ

Предстои Ви събитие и имате нужда от кетъринг – ние може да помогнем и в този момент. Разчитайте на нас в избора на изискани ястия, които ще задоволят и най-изискания вкус и любезен персонал, който ще се погрижи Вашите гости да останат очаровани от Вашият специален ден.

DJ И ВОДЕЩИ

Вие избирате стила на Вашето парти, а ние ще се погрижим да осигурим най-подходящия водещ или DJ за него. Времето, което ще остане с Вас избирате сами, разбира се ние ще дадем нашият съвет спрямо програмата или концепцията, но изборът дали да остане с вас един час или цяла нощ остава Ваш.

 

Предлагаме водещи и DJ, както за детски партита, така и за партита за възрастни и фирмени партита.Относно програмата, не го мислете Вие нашите колеги имат богат опит и креативни идеи с които ще сътворите идеалния сценарии заедно.

Прическа и грим

Външния вид на всяка жена е от изключително значение ,още повече когато става въпрос за важен за нея ден. Ние разбираме че когато предстои събитие има доста неща и подробности които изникват в последния момент и времето започва да ви притиска, точно за това ние ще улесним вас и вашите приятелки или гости с посещение на нашата гримьорка и стилистка на място при вас. Предлага дневен грим, вечерен и сценичен грим, поставяне на цели мигли, официална или сватбена прическа и всичко това без да се налага да губите време в трафика между салоните.

ЕРОТИЧНИ ТАНЦЬОРИ

Има различни поводи, на които може да се насладите на красива дама или супер мъжага. Нашият екип ще ви предложи красавици или господа, които ще разчупят ледовете независимо от повода, за който желаете да присъстват при Вас. Имате възможност да направите незабравима изненада за всички присъстващи на моминското или ергенското парти. Време е за парти. Парти със специална стратегия, която ще е изготвена специално за Вас. Обадете ни се и ни се доверете.

АНИМАТОРИ

Най-хубавия момент в детското парти е изненадата, а изненадата идва с неочаквания гост. Фея, клоун или любим герой ще допринесат този ден да остане незабравим за Вашето дете. Споделете с нас Вашите предпочитания за желания герой, който ще забавлява малките палавници с любими танци и весели игри.

КОНСУЛТАЦИИ

Обсъждането на всички подробности и на най-малките детайли за Вашия конкретен повод имат значение събитието да мине безупречно. Затова не пренебрегвайте консултациите с нашите специалисти, които ще се погрижат за организирането на всяко събитие за Вас. Разчитайте на нашите съвети за избор на място, украса, тема на партито и помощ в избора на всеки детайл който желаете да намери мястото си във Вашият ден. На нас се доверете и на празника се насладете!

ПОСУДА ПОД НАЕМ

Ако имате повече гости от капацитета на вашата кухненска посуда, или организирате парти на любимо място, но не сте привърженик на пластмасовите изделия, искате бели покривки или високи коктейлни маси, имате нужда от още чаши, или каквото и да било друго - ние сме насреща. Разполагаме с всичко необходимо за едно перфектно празненство и с удоволствие ще Ви съдействаме с всичко, от което се нуждаете.